Інвестиційний портал

Торгово-Промислова Палата України

ПриватБанк запустив іпотеку для бізнесу

ПриватБанк (Київ) запустив програму іпотечного кредитування комерційної і житлової нерухомості з метою використання в комерційних цілях для підприємців і бізнесу терміном до п'яти років.

Як повідомила прес-служба ПриватБанку з посиланням на керівника напряму обслуговування малого та середнього бізнесу Сергія Клюєва, умови іпотеки для бізнесу передбачають оплату до 75% вартості нерухомості за рахунок кредитних ресурсів.

"Для підприємців і малого бізнесу ПриватБанк готовий фінансувати купівлю комерційної нерухомості на суму від 0,5 млн грн (магазини, будинки під склад або базу), а також житлової нерухомості для використання в комерційних цілях. Крім того, клієнти можуть придбати в кредит і нерухомість, що перебувають у власності банку", - зазначається в прес-релізі.

Як повідомлялося, уряд України за пропозицією Нацбанку і колишніх акціонерів ПриватБанку, найбільшими з яких на той момент були Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов, 18 грудня 2016 року ухвалив рішення про націоналізацію цієї найбільшої на українському ринку фінустанови.

ПриватБанк за 9 міс.-2018 отримав 5,093 млрд грн чистого прибутку, тоді як за аналогічний період 2017 року його чистий збиток становив 1,604 млрд грн


Джерело: https://ua.interfax.com.ua/news/economic/544843.html