Інвестиційний портал

Торгово-Промислова Палата України

Восени в Україні стартує перша секторальна освітня програма для експортерів Creative Export Ukraine

На учасників чекає 10 місяців навчання на одному з двох рівнів: START чи PRO у форматі онлайн та офлайн семінарів з провідними міжнародними експертами, з розглядом кейсів компаній-учасниць. По завершенню курсу, учасники рівня PRO матимуть можливість безкоштовно взяти участь та представити власний продукт на колективному стенді XIV Tallinn Design Festival, який об’єднає ключових гравців креативного сектору Прибалтики та Європи.

Creative Export Ukraine: START – це освітній курс для українських креативних підприємців, які мають намір експортувати і хочуть створити успішний та впізнаваний бренд. Курс дає комплексне та системне розуміння про те, з чого складається експортна діяльність креативного підприємства, як почати експортувати на зовнішні ринки, як підготувати свій дизайн-продукт та як оцінити можливі ризики під час експорту. Орієнтація на міжнародні практики, європейський досвід, практичні кейси та унікальна експертиза від провідних експертів в області експортної діяльності креативних підприємств – ключові елементи освітнього курсу, розрахованого на початківців.

Creative Export Ukraine: PRO – це інтенсивний навчальний курс для досвідчених експортерів – менеджерів з експорту та власників креативного бізнесу, який спрямовано на створення потужного міжнародного бренду. Курс спрямовано на створення потужного міжнародного бренду, формування бази знань та навичок для вибору та аналізу ринку, розробку стратегічного експортного плану підприємства. Програма дозволяє отримати необхідний обсяг знань та досвід у веденні експортної діяльності, підкріплений реальними кейсами, домашніми завданнями, практикою та індивідуальними заняттями з експертами.

До реєстрації у програмі запрошуються  креативні підприємці, майстри, менеджери творчого бізнесу у таких напрямках: меблі, предмети інтер’єру та побуту, освітлення, посуд, одяг та взуття, прикраси, аксесуари, сумки, гаманці, іграшки, ремесла, архітектура, вироби ручної роботи. А також управлінцям креативного бізнесу, які безпосередньо залучені в розробку стратегії зовнішньоекономічної діяльності підприємства.

Заявки на участь у курсі приймаються до 23.59 за київським часом 7 жовтня 2018 року.

Більше інформації та реєстрація за посиланням epo.org.ua/education


Джерело: http://www.me.gov.ua/News/Detail?lang=uk-UA&id=118ffe83-75a7-480e-94dd-93fdaabf8679&title=VoseniVUkrainiStartuPershaSektoralnaOsvitniaProgramaDliaEksporterivCreativeExportUkraine