Інвестиційний портал

Торгово-Промислова Палата України

Інформаційний день з питань програми EEN-Ukraine

Торгово-промислова палата України запрошує прийняти участь у інформаційному дні з питань програми EEN-Ukraine (Європейська мережа підприємств).

 

Захід відбудеться 4 червня 2018 року з 16.00 до 17.30 у рамках IV Національного експортного форуму.

 

 Про EEN

 

Мережа EEN є віртуальним торговельним майданчиком та охоплює 65 країн, де працює понад 600 бізнес-асоціацій. Це також понад 2,5 млн. компаній-учасниць, понад 16 000 технологічних розробок та бізнес-пропозицій. Протягом року EEN проводить близько 100 великих заходів для бізнесу, на яких понад 18 000 компаній-учасниць (b2b зустрічей) шукають партнерів.

 

За допомогою EEN українські підприємці можуть:

 

  • Шукати потенційних покупців продукції в ЄС та інших країнах - учасницях EEN;
  • Розміщувати комерційні замовлення, поширювати/відстежувати комерційні пропозиції;
  • Шукати та залучати новітні технології з-за кордону;
  • Шукати інвесторів та партнерів у ЄС та інших країнах - учасницях EEN, в т.ч. для створення спільних підприємств.
  • Подавати заявки та брати участь в EEN можна через членів Консорціуму EEN – Ukraine. Послуги членів Консорціуму в рамках EEN є безкоштовними.

 

Участь у заході безкоштовна, попередня реєстрація обов'язкова (посилання https://goo.gl/forms/iTeVdwR9RdR1up562).

 

За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном +38 (044) 586 40 67, або за e-mail elv-ird@ucci.org.ua, soo-ird@ucci.org.ua

 

 

 

Про IV Національний експортний форум

 

Форум має на меті допомогти вітчизняним експортерам покращити умови ведення бізнесу та залучити інвестиції в Україну. 

 

У заході  візьмуть участь понад 700 представників українських підприємств-експортерів, десятки іноземних імпортерів, члени уряду України та представники зарубіжних органів влади, делегації з низки зарубіжних країн, експерти у сферах зовнішньоекономічної діяльності, інвестицій, кредитування, банківської справи, страхові організації тощо.

 

Упродовж форуму бізнес намагатиметься: виробити найкращі рішення з широкого кола питань, пов'язаних із підтримкою та просуванням товарів і послуг вітчизняних підприємств-експортерів на ринки іноземних країн, насамперед ЄС, подоланням технічних бар'єрів, модернізацією та технічним переоснащенням підприємств відповідно до стандартів ЄС, видачею сертифікатів відповідності, ліцензуванням продукції; обговорити проблеми малого та середнього бізнесу при здійсненні експортно-імпортних операцій тощо.

 

Вартість участі у форумі складає 1000 грн. за 1 учасника.

За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном +38 (044) 461 98 17, або за e-mail mgb-zed@ucci.org.ua, avk-zed@ucci.org.ua.


Джерело: https://ucci.org.ua/events/workshop/informatsiinii-den-z-pitan-programi-een-ukraine