Інвестиційний портал

Торгово-Промислова Палата України

24 серпня 2017 року у Чернівецькому Національному Університеті ім. Юрія Федьковича (м. Чернівці) відбудеться масштабний науково-соціальний захід «Інноваційний пікнік-2017».

Місце проведення заходу: захід відбудеться на площі навпроти головного корпусу Чернівецького Національного університету ім. Юрія Федьковича., де будуть встановлені та облаштовані стаціонарні презентаційні місця на яких представники інноваційних компаній зможуть продемонструвати свої розробки в області нанотехнологій та наноматеріалів, а також суміжних напрямків. Будуть також присутні представники провідних наукових відділів України зі своїми новітніми розробками, користь та необхідність яких приверне увагу абсолютно всієї вікової категорії населення. Варто звернути увагу, що на заході будуть присутні представники підприємств України діяльність яких націлена на виробництво високотехнологічної продукції, із світовим визнанням.

Проектом передбачено: різноманіття дій задля сприяння розвитку молоді, а саме: масові науково-популярні та цікаві відео-матеріали про нанотехнології в Україні, шляхи та перспективи їх подальшого розвитку, а також бесіди з метою обміну ідеями та досвідом.

Тож запрошуємо Вас на «Інноваційний пікнік-2017». Вхід на захід та участь буде вільною.

Робоча програма «Інноваційного пікніку»

Тема заходу: Інновації для суспільства

  1. 0700 - 1200 – Підготовка місця проведення заходу: учасники та представники заходу можуть добровільно прийняти участь в облаштуванні робочої зони та своїх демонстраційних місць.
  2. 1200 – Урочисте відкриття заходу: оголошення мети та програми заходу, представлення учасників та інвесторів події, а також інструктаж із техніки безпеки.
  3. 1230 – 1900 - Демонстрація інноваційної продукції, технологій та експонатів
  4. 1900 – Закриття: вручення дипломів та подяк учасникам, волонтерам та партнерам заходу.

Контакти та реєстрація:

Запитання щодо розміщення презентаційних матеріалів Ви можете надіслати на електронну почту:  nano2016picnic@gmail.com

Бажаючим прийняти участь необхідно зареєструватися на офіційному сайті: http://www.iop.kiev.ua/~nano2017/picnic.html у розділі "Реєстрація"

Більш детальну інформацію ви можете знайти на веб-сайті.


Джерело: http://www.iop.kiev.ua/~nano2017/picnic.html