Виробничі та господарські приміщення загальною площею - 725 м², з них: виробничі приміщення - 275 м²; господарські приміщення – 450 м². Площа земельної ділянки – 0,29 га. Форма власності приміщень та земельної ділянки – приватна. В наявності: електропостачання (власна трансформаторна підстанція) потужністю 150 кіловат; водопостачання (власна свердловина); септик (об’ємом - 100 м3), а також на відстані 0,5 км розташовується джерело підключення газопостачання. Перелік наявного обладнання: м’ясорубка; фаршезмішувач (місткістю – 100 кг); кутер (для виробництва фаршу); два шприци для начинки ковбас; три холодильні камери (загальним об’ємом - 125 м3); дві камери для копчення (загальною місткістю – 300 кг); атмос для копчення (варіння) ковбас (місткістю – 90 кг).