Інвестиційний портал

Торгово-Промислова Палата України

Інвестування в міжнародну американську мережу піцерій "Papa John`s"

Ринок франчайзингу в Україні активно розвивається, не зважаючи на несприятливий економічний клімат в країні, про що свідчить аналітичний звіт українського ринку франчайзингу, який компанія Franchise Group спільно з Комерційною службою США, Міністерством торгівлі США та посольстві США в Україні зробили у 2015 році.

В результаті інформування про позитивну динаміку розвитку українського ринку франчайзингу, міжнародна американська мережа піцерій "Papa John`s", що налічує 4700 ресторанів у 37 країн світу, виявила зацікавленість та прийняла рішення вийти на ринок України.

25 травня 2016 року в Києві буде присутній представник компанії "Papa John`s" із наміром  провести зустрічі та переговори з потенційними українськими інвесторами та визначити, хто буде розвивати цей бізнес в Україні.

Запрошуємо інвесторів, яким потенційно може бути цікавим інвестування коштів у такий бізнес, на закриту зустріч з представником міжнародної мережі "Papa John`s", яка відбудеться 25 травня 2016 року. Попередня подача заяви на участь у зустрічі є обов'язковою.

Деталі за телефоном: (044) 279-29-31