Інвестиційний портал

Торгово-Промислова Палата України

Підприємці Донбасу презентуватимуть бізнес-досягнення у Києві

Схід-Експо 2017 – це комплекс заходів для власників бізнесу з усіх регіонів України, представників бізнес-інфраструктури, міжнародних організацій, посольств іноземних держав, органів влади, а також усіх киян та гостей міста. Захід направлений на посилення ділової активності малого та середнього бізнесу на Донбасі через презентацію широкому загалу можливостей місцевих виробників та їхньої продукції. Керівники та власники бізнесу з усієї країни зберуться в Києві, щоб розширити та зміцнити ділові зв’язки між Донбасом та іншими регіонами України.

Центральним заходом Схід-Експо 2017 є виставка-презентація бізнесів Донецької і Луганської областей, поєднана з можливістю проведення ділових переговорів. Крім того, підприємці та відвідувачі виставки зможуть пройти навчання у висококваліфікованих бізнес-тренерів. На панельних дискусіях і презентаціях учасники дізнаються про історії успіху в бізнесі, інноваційні технології та ознайомляться з новою продукцією від виробників зі сходу України.

На Схід-Експо 2017 ви відкриєте для себе новий Донбас – регіон, що динамічно розвивається та генерує можливості для взаємовигідного ділового співробітництва.

Україна успішна, коли українці працюють разом!

Подати заявку на участь у виставці можуть малі і середні бізнеси Донецької і Луганської областей за посиланням: http://bit.ly/2sJM4Ob.


Джерело: http://www.ua.undp.org/content/ukraine/uk/home/operations/get-involved/east-expo-2017.html