Інвестиційний портал

Торгово-Промислова Палата України

Підписано Меморандум з Державною інноваційною фінансово-кредитною установою

 

19 травня 2017 року відбулося підписання Меморандуму про співпрацю з Державною інноваційною фінансово-кредитною установою (далі - ДІФКУ).

 

Оскільки місією ДІФКУ є зміцнення економіки України, шляхом залучення зовнішніх та внутрішніх кредитних та інвестиційних ресурсів, і їх направлення на фінансування інноваційних та інвестиційних проектів у стратегічних галузях економіки, ТПП України вбачає у такому співробітництві не просто декларацію намірів, а й конкретні спільні завдання та заходи, що сприятимуть покращенню бізнес- та інвестиційного клімату в Україні. Нас об’єднує спільна мета щодо розбудови вітчизняного бізнесу, в т.ч. й інноваційного, тому ми впевнені у позитивному ефекті від нашої співпраці.

 

Основною перевагою співробітництва є додаткові унікальні механізми залучення іноземних інвестицій за участі Державної інноваційної фінансово-кредитної установи, в першу чергу, для компаній-членів ТПП України, що якісно збільшить їх можливості щодо кількості та технологічності українського продукту на внутрішньому та зовнішніх ринках.

 

В ході зустрічі також домовились і про спільне проведення бізнес-заходів, метою яких має стати розвиток та збільшення конкурентоспроможності малого та середнього бізнесу України.