Інвестиційний портал

Торгово-Промислова Палата України

UDP побудує інноваційний парк LvivTech.City

За словами представників UDP, проект інноваційного парку LvivTech.City вже почав реалізовуватися. Парк буде розташований на території промзони колишнього заводу «Львівприлад», яка становить 1,77 га. Офісна частина парку займе площу в 40 000 кв. м. Будівництво вже почалося, а завершення першої черги намічено на друге півріччя 2018 року.

Організатори розраховують, що LvivTech.City стане інноваційної екосистемою Львова. Ідея створення інноваційного парку у Львові полягає в наданні львівським IT-компаніям, яких налічується понад 200, необхідну для розвитку інфраструктуру.

LvivTech.City складатиметься, як і UNIT.City, з коворкінгу, лабораторій та офісних приміщень. Як пояснили в UDP, комплексна інфраструктура проекту повинна забезпечувати принцип «Живи - працюй - вчися - відпочивай».

Крім офісів і коворкінг, на території LvivTech.City з'являться паркінги, зелена зона і зона відпочинку.

Львівський інноваційний парк розрахований на таких резидентів, як високотехнологічні компанії в сферах ІТ, енергозбереження, біотехнологій тощо, хайтек-підприємці та стартапи, R & D-центри, інкубатори і акселератори, освітні ініціативи в сферах технологій і дизайну та інших.


Джерело: https://inventure.com.ua/news/ukraine/udp-postroit-innovacionnyj-park-lvivtech.city