Інвестиційний портал

Торгово-Промислова Палата України

ЄБРР інвестує $ 3 млн в компанію Ecosoft для поліпшення якості питної води в Україні

З метою забезпечення пропозиції сучасних рішень з очищення води для домогосподарств і бізнесу в Україні ЄБРР надає кредит у розмірі $ 3 млн. компанії «Ecosoft» - провідному українському виробнику обладнання для очищення води.

Ця інвестиція буде сприяти більшій інклюзивності шляхом забезпечення можливості споживачам доступу до чистої води за доступною ціною. Інклюзивність є одним з шести аспектів, що визначає діяльність ЄБРР в сфері підтримки економічного переходу. Банк вважає, що добре функціонована  ринкова економіка повинна бути конкурентною, інклюзивної, добре керованою, «зеленою», стійкою і інтегрованою.

Екософт »отримав підтримку по лінії Фонду Стимулювання Малого Бізнесу ЄБРР, створеного за фінансової участі США, який виділив $ 2 млн. На покриття інвестиційних ризиків ЄБРР в Україні.

Через ініціативу «EU4Business» ЄС надає підтримку МСП в регіоні Східного партнерства, який зв'язує ЄС і його країни-члени з шістьма країнами-партнерами: Вірменією, Азербайджаном, Білоруссю, Грузією, Молдовою і Україною. Для отримання більш докладної інформації відвідайте веб-сайт http://www.eu4business.eu

ЄБРР є найбільшим міжнародним фінансовим інвестором в Україні. З початку діяльності в країні в 1993 році Банк взяв на себе зобов'язання по наданню майже € 12,2 млрд. в рамках 377 проектів.


Джерело: https://inventure.com.ua/news/ukraine/ebrr-investiruet-dollar3-mln-v-kompaniyu-ecosoft-dlya-uluchsheniya-kachestva-pitevoj-vody-v-ukraine