Інвестиційний портал

Торгово-Промислова Палата України

АМКР інвестує $ 72,4 млн. в будівництво нового відділення безперервного розливання сталі

ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг" повідомив, що збирається інвестувати $ 72,4 млн. В будівництво нового відділення безперервного розливання сталі.

Планується, що нова машина безперервного лиття заготовок матиме потужність 1,3 млн. Тонн на рік.
На даному етапі підприємство почало роботи з підготовки території на майданчику і частково демонтажні роботи. Генеральними проектувальниками об'єкта будівництва є фахівці проектно-конструкторського управління департаменту інвестицій і інжинірингу ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг". Вони вже почали розробку проектної документації. Одночасно з цим тривають роботи по виконанню інженерно-геологічних вишукувань.

Як розповів директор сталеплавильного департаменту "АрселорМіттал Кривий Ріг" Олександр Зозуля, підготовчі роботи до початку будівництва майбутнього відділення безперервного розливання сталі планується завершити до вересня поточного року.

 

"АрселорМиттал Кривой Рог" – это крупнейший производитель стального проката в Украине. Предприятие специализируется на производстве длинномерного проката, в частности арматуры и катанки. - See more at: https://inventure.com.ua/news/ukraine/amkr-investiruet-dollar724-mln.-v-stroitelstvo-novogo-otdeleniya-nepreryvnoj-razlivki-stali#sthash.1jrLMbpY.dpuf


Джерело: https://inventure.com.ua/news/ukraine/amkr-investiruet-dollar724-mln.-v-stroitelstvo-novogo-otdeleniya-nepreryvnoj-razlivki-stali