Інвестиційний портал

Торгово-Промислова Палата України

У Львівській облдержадміністрації стартував конкурс для громадських організацій

Проекти мають бути спрямовані на реалізацію соціально-економічної, культурно-просвітницької, аналітичної діяльності, проведення соціологічних досліджень і протидію корупції. Обсяг фінансової підтримки одного проекту може становити від 25 до 50 тис. грн. Дедлайн - 15 березня 2017 р.
Про це повідомили у департаменті внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА.

Для участі у конкурсі громадські організації подають у друкованій та електронній формі конкурсну пропозицію українською мовою. Із необхідними документами можна ознайомитись у вкладеннях: заява на конкурсопис-кошторис та оголошення.

За рахунок бюджетних коштів може бути профінансовано не більше, ніж 75% вартості програми (проекту, заходу). Решта 25% необхідного обсягу фінансування мають бути забезпечені інститутом громадянського суспільства у вигляді матеріальних чи нематеріальних ресурсів, у тому числі оплата вартості приміщення, техніки, обладнання.

Конкурсні пропозиції приймають до 15 березня 2017 року щоденно, крім суботи, неділі та святкових днів, з 10:00 до 17:00 год за адресою: м. Львів, вул. Винниченка, 18, к. 403.

Контактна особа – Станіслав Безушко - начальник відділу комунікацій з громадськістю департаменту внутрішньої та інформаційної політики ЛОДА, тел.: (032) 299-106, 0672612058, e-mail: depinfoloda@gmail.com.


Джерело: http://loda.gov.ua/news?id=25923