Інвестиційний портал

Торгово-Промислова Палата України

EY оголошує про запуск програми розвитку стартапів Accelerating Entrepreneurs в Україні

Програма Accelerating Entrepreneurs від компанії EY допомагає динамічним стартапам з усього світу масштабувати бізнес. Учасники, які пройдуть конкурсний відбір, зможуть взяти участь у комплексній програмі, що включає особисті консультації, нетворкінг та обмін досвідом, а також:

  • Доступ до найбільш потужної підприємницької мережі в світі
  • Індивідуальну роботу з керівником сервісної лінії компанії EY, який допоможе зосередитися на найбільш важливих бізнес-проблемах, що стосуються зростання компаній-учасниць програми
  • Менторську підтримку локальних і міжнародних фахівців EY, залучених до програми
  • Можливість презентувати свій проект світовим компаніям-лідерам у сфері інновацій.

Олександр Романішин, EY в Україні, зазначив, що програма EY Accelerating Entrepreneurs дозволяє виявити майбутніх лідерів і надати їм підтримку в подальшому розвитку.

«Впевнений, що наш досвід менторства і підтримки перспективних проектів, а також проведення навчальних сесій в рамках інших акселераційних програм буде надзвичайно корисним в даному проекті. Ми раді, що ініціативу компанії EY підтримала Українська асоціація венчурного капіталу та прямих інвестицій (UVCA). Наша команда брала участь у створенні Асоціації два роки тому, і на сьогоднішній день понад 40 гравців ринку приватного та венчурного капіталу є членами цієї спільноти».

Щоб взяти участь, кандидати повинні відповідати наступним критеріям:

  • Бути засновником та/або генеральним директором приватної компанії і нести основну відповідальність за економічну діяльність цієї компанії
  • Темпи зростання стартапу повинні бути високими, що підтверджується наявністю одного або декількох з наступних критеріїв: зростання доходів, наявність фінансування, каналів збуту, широкої клієнтської бази або великої промо-кампанії
  • Стартап повинен створювати інноваційний технологічний продукт, послугу або бізнес-модель
  • В планах розвитку стартапу має бути вихід на міжнародний рівень
  • Ринок, на якому розвивається стартап, повинен мати достатню ємність
  • Головний офіс стартапу повинен знаходитися в Європі
  • Інформація про компанію EY
    EY є міжнародним лідером із аудиту, оподаткування, супроводу угод і консультування. Наші знання та якість послуг, які ми надаємо, сприяють зміцненню довіри і впевненості на ринках різних країн у всьому світі. Ми формуємо команду видатних лідерів, під чиїм управлінням наш колектив виконує взяті на себе зобов'язання. Таким чином, ми робимо суттєвий внесок у поліпшення ділового середовища в інтересах співробітників, клієнтів і суспільства в цілому.

    Ми взаємодіємо з компаніями у країнах СНД, сприяючи у досягненні їх бізнес-завдань. У 20 офісах нашої фірми (у Москві, Санкт-Петербурзі, Новосибірську, Єкатеринбурзі, Казані, Краснодарі, Ростові-на-Дону, Тольятті, Владивостоці, Южно-Сахалінську, Алмати, Астані, Атирау, Баку, Бішкеку, Києві, Ташкенті, Тбілісі, Єревані та Мінську) працюють 4 500 фахівців.

    Назва EY відноситься до глобальної організації та може відноситися до однієї чи декількох компаній, що входять до складу Ernst & Young Global Limited, кожна з яких є окремою юридичною особою. Ernst & Young Global Limited – юридична особа, створена відповідно до законодавства Великобританії, - є компанією, що обмежена відповідальністю її учасників, і не надає послуг клієнтам. Дізнайтеся більше на сайті:ey.com.


Джерело: http://www.ey.com/ua/uk/newsroom/news-releases/news-ey-announces-the-accelerating-entrepreneurs-program-for-startups-in-ukraine