Інвестиційний портал

Торгово-Промислова Палата України

Гройсман пообіцяв посилити підтримку українських стартапів

У 2017 році український уряд має намір посилити підтримку вітчизняних стартапів, при цьому вплинути на кількість інвестицій для їх подальшої реалізації.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі написав глава Кабінету міністрів Володимир Гройсман, новину передає «Преса України».

За словами глави уряду, він регулярно моніторить інформацію про перспективні українських стартапи. Гройсман переконаний, що підтримка подібних стартапів є вельми перспективним напрямком.

«Також у наступному році почну регулярні зустрічі з українськими винахідниками і потенційними інвесторами для обговорення та залучення інвестицій в даний сектор», - написав глава українського уряду.

Разом з тим прем'єр-міністр пообіцяв ввести рубрику, в якій щотижня буде визначатися кращий вітчизняний стартап. Дану інформацію глава уряду має намір публікувати на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі.

Слід зазначити, що на сторінці Гройсмана вже з'явилася інформація про перший перспективний український стартап під назвою Mevics. Суть даного проекту полягає в розробці спеціального гаджета, який буде призначений для виправлення людської постави і збереження здоров'я спини. Авторами відповідного проекту є студенти з Одеського політехнічного інституту. Якщо даний стартап визнають успішним, то він зможе отримати цілих 500 тисяч доларів від британських інвесторів.


Джерело: http://uapress.info/uk/news/show/154920